Bingocams

Bingocams bij win met bingo.nl

Over BingoCams:

Bingocams is toch wel een van de leukste bingorooms. Naast de leuke verschillende bingospellen biedt Bingocams u ook de mogelijkheid om te chatten met andere spelers. U kunt zelfs de webcam aanzetten, zodat u het gevoel heeft bij de andere spelers in een bingozaal te zitten. Het echte bingo gevoel dus maar dan vanuit thuis in je luie stoel! Het is dus live bingo op de computer met de mogelijkheid om er via je webcam ook echt aanwezig te zijn. Wil je eerst eens een tijdje bingocams proberen, dan kan je ook gratis bingo meespelen. Het gratis meespelen is wel handig om de gang van zaken en de spelregels goed onder de knie te krijgen. Ben je eenmaal zo ver, dan is het tijd om te gaan spelen voor echt geld en de prijzen. Er zijn diverse jackpots in de rooms te winnen. De grote progressieve jackpot is natuurlijk het mooiste.

Haal je een volle kaart terwijl er slechts 40 cijfers getrokken zijn, dan win je de jackpot van de room waar je op dat moment speelt. Haal je een volle kaart met slechts 35 cijfers getrokken dan win je de progressieve jackpot. En die jackpotten zijn soms wel tienduizenden euro’s.

bingocams online bingo

Bonus bij BingoCams:

Wanneer je jezelf registreert bij Bingocams krijg je gratis €5 in je account! De eerste keer dat je geld stort via b.v. je creditcard, ontvangt je een welkomstbonus van 200%. Dit bedrag kan oplopen tot maximum €100 ! Erg fijn om eens gratis bingo online te spelen.

Betaalopties en helpdesk:

Ook hier kan je met alle grote creditcards, iDeal, Skrill en Neteller betalen. De helpdesk staat 24/7 voor je klaar en is meer dan uitstekend te noemen. Schrijf je in als nieuwe bingo speler en ontvang 5 € gratis! Maak je ook nog een storting, dan krijg je een 200 % bonus om gratis bingo te spelen.

bingocams mobile

Conclusie Bingocams:

Een 9.1 voor onze favoriete online Bingo site. Klik op een van de banners om direct naar deze fantastische Bingoroom te gaan. Vergeet niet dat je een bonus krijgt op je eerste storting om gratis bingo te spelen!