Unibet Bingo

Unibet Bingo

Let op: In verband met de huidige wetgeving is ons verzocht niet vanuit onze website te linken naar Unibet Bingo. De recensie is alleen voor informatief gebruik. U kunt via ons de website van Unibet Bingo niet bezoeken!

Over Unibet Bingo:

Eén van de bekendste online wedkantoren is natuurlijk Unibet. Tegenwoordig biedt Unibet naast weddenschappen, casinospelen en pokerspelen ook online Bingo aan. De jackpotten variëren van een paar honderd euro tot wel 50000 euro. Spelers over de hele wereld doen mee op Unibet Bingo. Unibet is namelijk ook in heel Europa actief. Het leuke van Unibet is dat er gespeeld kan worden in de eigen moedertaal.Unibet is ooit bekend geworden door de online weddenschappen die er afgesloten konden worden. Maar het leukste is natuurlijk het spelen van online bingo. Je kunt makkelijk op meerder kaarten spelen want de cijfers worden uit zichzelf aangestipt. Het enige wat de speler hoeft te doen is de juiste kaarten kiezen en te beginnen met winnen! Bij Unibet is 24/7 Bingo actie!

Unibet Bingo

Iedere drie minuten start er een nieuw spel. Er worden ook verschillende soorten Bingo aangeboden zoals met 75 ballen, met 90 ballen, patroon bingo en bingospellen met een gegarandeerde prijzenpot. Het inschrijfgeld varieert van €0,01 tot €1,00 per spel. Ook zijn er met de regelmaat van de klok gratis bingo ronden. De jackpotten die iedere dag oplopen betalen regelmatig prijzen uit van tienduizenden euro’s!

Gratis Bingo Bonus bij Unibet Bingo:

Nieuwe spelers op Unibet bingo, kunnen rekenen op een verdubbeling van hun eerste storting. Maak tenminste 25 euro over, en ontvang nog eens 25 euro speeltegoed gratis! De bingo bonus is maximaal een maand geldig, hierna vervalt de bonus. Het is dus aan te raden optimaal te profiteren van de bingo bonus door deze binnen dertig dagen te benutten. Want wie wil er nu niet gratis bingo spelen ?

Betaalopties & helpdesk van Unibet Bingo:

Bij Unibet is het mogelijk om geld te storten met alle internetbetalingssystemen zoals bijvoorbeeld iDeal, Mastercard, Visa, Neteller en Paysafecard. Wanneer je geld wint en dit uit wilt laten betalen wordt dit overgeschreven op je bankrekening. De helpdesk is snel en effectief en gewoon in het Nederlands. Klik op onderstaande banner om je direct aan te melden bij Unibet Bingo ! Pak die bonus en speel gratis bingo!

Conclusie:

Een 8.4 voor deze betrouwbare beursgenoteerde Bingoroom die al jaren op de online bingo markt actief is. Ze geven een mooie gratis bingo bonus waar je mee kunt spelen!