€10 gratis bij Unibet Bingo

€10 gratis bij Unibet BingoLet op: In verband met de huidige wetgeving is ons verzocht niet vanuit onze website te linken naar Unibet. De recensie is alleen voor informatief gebruik. U kunt via ons de website van Unibet Bingo niet bezoeken!

Unibet Bingo is helemaal vernieuwd, en om dat te vieren hebben ze de bonus veranderd. Als jij je nu aanmeldt krijg je €10 gratis bij Unibet Bingo zonder eigen storting! Dat is natuurlijk heerlijk om de bingo games van Unibet mee uit te proberen, en misschien wel veel geld te verdienen! Geniet van de moderne nieuwe vormgeving, de betere graphics en de mogelijkheid van diverse customisable views. De games die de vernieuwde Unibet Bingo aanbiedt zijn 90-Ball, 75-Ball, 75-Ball Variant en Speed Bingo.

€10 gratis bij Unibet Bingo + grote jackpots

Bij het vernieuwde Unibet Bingo krijg je niet alleen die mooie €10 gratis bingo bonus, maar ze hebben ook fantastische bingo jackpots. Op het moment van schrijven van dit artikel stond de progressieve bingo jackpot bij The Arena om maar liefst €93785,20! Maar dat is niet de enige progressieve bingo jackpot, want zo is er ook de Grand Prix voor €14221, de All Stars jackpot voor €13200,21 The Podium voor €7105,50 en nog enkele kleinere jackpots van €75 en €50 bij The Arena(JP60) en The Podium(JP55).

Nieuwe loyalty programma bij Unibet Bingo

Je krijgt bij het nieuwe Unibet bingo dus heel veel waar voor je geld. Probeer nu met €10 gratis bingo bonus Unibet Bingo nú uit, je hebt niets te verliezen! Ze hebben een splinternieuw loyalty programma. Iedere speler begint op Level 0, en zal stijgen in levels door Bingo en andere games te spelen. Ieder keer als je een nieuw level bereikt, krijg je een gratis spin op het Wheel of Fortune, waar je vouchers en cash prijzen mee kunt winnen!