Golden Key Tournament

Wil je 2x € 10.000 en 1x € 30.000 winnen met online bingo? Het Golden Key Tournament van Bingocams brengt je de grootste bingo jackpot ooit vanaf 1 april tot en met 30 juni 2015! Verzamel de juiste sleutels en win veel geld. Met het Golden Key toernooi zijn er verschillende soorten sleutels te winnen.

golden key tournament bingocams

Met een Golden Key heb je rechtstreeks toegang tot de finale op vrijdag 3 juli. Maar als je een rode, groene en blauwe sleutel verzamelt, dan krijg je hier ook 1 Gouden Sleutel voor! Klik snel op een van de banners en speel online bingo bij BingoCams. Verzamel de sleutels en misschien win jij wel veel geld. Er zijn diverse manieren om de sleutels te verzamelen, dus iedereen heeft kans om te winnen.

netent bij bingocams

Iedere week zijn er in speciale bingo kamers alle soorten sleutels en extra bonussen te winnen. Kans genoeg dus voor iedere speler om me te kunnen doen met de grote finale. Alle details kan je lezen op de site van BingoCams nadat je ingeschreven bent. En waarom zou je dat niet doen? Je wordt namelijk beloond met 5€ gratis speltegoed en een 100€ welkomstbonus.

Sleutels verzamelen Golden Key Tournament

Bij de key leaderboard gaat het om het aantal sleutels dat men heeft verzameld. Verzamel dus zoveel mogelijk sleutels tijdens het toernooi om in de top 3 te komen en kans te maken op: een TV Samsung Ultra HD (t.w.v. €1500), een Barbecue Bigg Green Egg Large (t.w.v. €1155) en een Compact camera PANASONIC LUMIX DMC-FZ1000 (t.w.v. €849,00). Alle reden dus om je snel aan te melden bij BingoCams en kans te maken op één van die fantastische prijzen. Deze actie loopt tot eind juni, dus alle tijd om sleutels te verzamelen voor het Golden Key Toernooi. En wie weet win je tijdens het spelen en verzamelen al veel geld met je favoriete spel!