Maria Bingo

Maria Bingo gratis bingo

Let op: In verband met de huidige wetgeving is ons verzocht niet vanuit onze website te linken naar Maria. De recensie is alleen voor informatief gebruik. U kunt via ons de website van Maria Bingo niet bezoeken!

Over Maria Bingo:

Speel online Bingo op Maria Bingo en ontmoet nieuwe vrienden in de grote Maria Bingo community. Maria Bingo heeft ook nog eens een gratis bingo bonus van 200% voor nieuwe spelers! Wanneer je dus €10 stort krijg je €30 in je account. Daarnaast ontvang je als nieuwe speler ook nog eens 25 gratis spins op een van de populaire gokkasten(slotmachines)! Registreer nu en speel gratis bingo online. Maria Bingo heeft verschillende spannende gratis bingo games voor je. Je krijgt de keuze uit de 75-ballen variant, 90-ballen en patroon bingo. Kom in de Maria chat, doe ook gezellig mee, en mis de spannende promoties en acties niet!

maria bingo ballen

Kijk op hun nieuws pagina voor alle informatie. Bezoek ook de MariaBingo Blog voor interessante en leuke onderwerpen over bingo en ander spellen. Heb je nog nooit eerder bingo gespeeld? Bezoek eens de interactieve school van Maria Bingo en leer stap-voor-stap hoe je online bingo speelt.

Wanneer je alles hebt geleerd over bingo, ga je naar één van de vele bingokamers van Maria Bingo en speel gratis bingo en chat met je medespelers. Maria heeft elk uur honderden winnaars, dus waag je kans en win grote en kleine prijzen. Het aanbod van Maria Bingo bestaat uit o.a. online bingo maar ook uit diverse casino games, zoals Blackjack, Roulette, Carribean stud poker, Stud poker, video poker en zeer veel gokkasten. Bij al deze games biedt Maria Bingo de mogelijkheid deze gratis uit te proberen, zodat je kan zien wat je echt leuk vindt voordat je om echt geld gaat spelen.

Maria gratis bingo

Klantenservice voor gratis bingo

MariaBingo accepteert alle betaalmogelijkheden zoals iDeal en de grote creditcards(Visa en Mastercard), alles onder de bescherming van hun eigen betaal systeem. Er is zelfs sprake van een teruggave beleid. Als een speler bij MariaBingo een bepaald bedrag heeft gestort, dat heeft hij de mogelijkheid dit bedrag onmiddellijk daarna weer terug te laten storten op de eigen rekening.

Wat ook zeer belangrijk maar vooral handig is voor de spelers, is de aanwezige helpdesk. Alle vragen die hier gesteld worden zullen in je eigen taal worden beantwoord, binnen een termijn van 48 uur. Maria Bingo biedt zijn klanten een live chat voor de bingospelers met diverse extra’s.

Conclusie:

Een 8.5 voor Mariabingo omdat ze een uitgebreid spelaanbod hebben en een zeer goede klantenservice. Vergeet natuurlijk niet die mooie bingo bonus. Wil je gratis bingo leren? Dan ben je bij Maria Bingo aan het goede adres.