Speel Bingo voor een Twingo

bingo voor een twingo

Bij Beter Bingo kan je net als afgelopen jaar weer een splinternieuwe Renault Twingo winnen. Dit is al de tweede keer dat ze dit bij Beter Bingo doen. Heb je vorige keer niet meegedaan? Waag dan nu een kans om deze mooie auto te winnen met het spelen van je favoriete spelletje: bingo!

Speel Bingo voor een Twingo tot het einde van het jaar

Meedoen aan deze mooie actie van Beter Bingo kan van 2 november 2015 tot en met 27 december 2015. Verzamel zo veel mogelijk punten en misschien rij jij volgend jaar in een splinternieuwe auto. De finale van Bingo voor een Twingo wordt op 1 januari 2016 gespeeld, dus zorg dan dat je weer nuchter bent van de nieuwjaarsviering!

bingo online

Bingo voor een Twingo punten winnen

Bingo punten kan je behalen door het halen een jackpot of Full House in de diverse Bingo Rooms. In de speciale Twingo Bingo Room kan je iedere dag nog eens extra punten verdienen om zo bij de top 100 te komen die op 1 januari 2016 gaan strijden om die mooie auto van maar liefst €15.000! Naast de nieuwe auto zijn er tijdens de finale van de Bingo voor een Twingo actie ook nog 2x €1000 te winnen. Meld je dus snel aan bij Beter Bingo en doe mee aan deze leuke actie. Kijk op de website van Beter Bingo voor de verdere voorwaarden van deze leuke promo.